Het is mogelijk om de speeltuin te huren, ook in het weekend. Veel van onze leden maken hier gebruiken van.
En dat snappen we natuurlijk als geen ander, want het is een superfijne plek om samen en met de kinderen een leuk feestje te geven !
We hebben als bestuur bij verhuur een huurreglement opgesteld waarin de huurvoorwaarden staan beschreven, niet heel erg ingewikkeld of streng om na te leven. Het zijn basisregels die passen bij het gebruik van een speeltuin door kinderen en die is gelegen in een woonwijk.

We hebben een vergelijkbaar reglement tijdens onze reguliere openingstijden, de gastouders en (groot)ouders zijn dan samen verantwoordelijk voor de naleving hiervan. Bij verhuur is de huurder dit.

We willen niet alleen een gezellige en veilige speeltuin voor de kinderen zijn, maar ook een goede buur!

Helaas hebben we de afgelopen weekenden tijdens verhuur moeten constateren dat de regels lang niet altijd worden nageleefd huurders en dat vinden we erg jammer.
We sturen de huurvoorwaarden namelijk altijd mee naar de huurder bij de bevestiging van de verhuur, de regels hangen duidelijk in het zicht aan het gebouw en ze staan vermeld op onze website onder “verhuur”.

Bij klachten of overtreding benaderen wij de huurders zoveel mogelijk persoonlijk, maar voorkomen is beter dan genezen.
Het kan ook zijn dat de regels niet passen bij het type feestje dat je wilt geven, dat kan natuurlijk, maar dan is onze speeltuin wellicht niet de goede locatie om hiervoor af te huren.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking !