Beste leden en bezoekers van Bijdorp,

Op dinsdag 23 april 2019 gaan wij de grote wens van veel leden, bezoekers en enkele ex bestuursleden vervullen. Speeltuin Bijdorp wordt, na overleg gehad te hebben met de Gemeente, semi openbaar. De speeltuin wordt ’s middags geopend en ’s avonds weer gesloten. Wellicht is dit een situatie voor één seizoen, langer of voor altijd. De tijd zal het leren.

In elk geval geen verdrietige kinderen meer bij een dicht hek, geen gedoe meer met pasjes en ook onze (gast) ouders kunnen nu zelf genieten met hun kind(eren) zonder enige verplichting. U kunt lid blijven om SVBijdorp te steunen, te mogen huren en zodat de kinderen kunnen blijven deelnemen aan onze activiteiten. Het lidmaatschap voor 2019/2020 zal € 10, – voor het hele gezin bedragen.

In verband met de regels die gelden voor een semi openbare speeltuin zijn en worden er enkele aanpassingen uitgevoerd in de speeltuin i.v.m. de veiligheid en vandalisme. Geen toezicht dus, helaas, ook geen verkoop meer van dat lekkere kopje koffie/thee en onze heerlijke ijsjes. De toiletten blijven ook dicht. Als bestuur vinden wij dit persoonlijk het vervelendst want dit maakte toch wat speeltuin Bijdorp onderscheidde. Onze prioriteit was en is echter dat de kinderen elke middag kunnen komen spelen.

Wij danken de groep gastouders die ook aankomend seizoen bereidt waren geweest om weer te komen helpen. Wij danken onze klussers voor al hun hulp maar die ook nu onze speeltuin zullen blijven onderhouden. Wij danken alle leden/bezoekers/huurders/scholen etc. die het vertrouwen in Bijdorp hebben gehouden en met velen weer komen huren aankomend seizoen. Last but not least danken wij de ouders die zich hebben aangemeld om ons te komen helpen aankomend seizoen. Het bestuur blijft hierdoor het vertrouwen houden want we willen graag dat Speeltuin Bijdorp volgend jaar het 60 jarig bestaan kan vieren.

Op zaterdag 20 april is onze opening en dat beloofd, ook dit seizoen, weer een gezellig feestje te worden. Wij zullen u daar later over informeren.

 

Vriendelijke groeten,

Bestuur SVBijdorp