Op woensdag 9 mei hebben wij een leuke activiteit georganiseerd met heel bijzondere gasten en wel de reptielen van Exotus Serpenti !

Exotus Serpenti is in de zomer van 2010 gestart met het geven van reptielenpresentaties op scholen en bij kinderfeestjes thuis. Exotus Serpentiis opgericht door Dominique van den Berg, die haar liefde voor reptielen met de rest van Nederland wil delen. Exotus Serpenti biedt verschillende reptielenpresentaties aan voor zowel een jonge als een wat oudere generatie. Iedereen steekt namelijk wel iets op tijdens de informatieve presentaties die Dominique wekelijks geeft.

Exotus Serpenti geeft op een leuke maar informatieve manier reptielen presentaties voor jong en oud! Op deze website kan je alles vinden omtrent reptielen, hagedissen en andere exotische dieren waarmee jij in aanraking kan komen. Op de website van Exotus Serpentihttp www.exotusserpenti.nlkan je bijvoorbeeld informatie vinden omtrent reptielen-presentaties geschikt voor basisscholen, middelbaar en speciaal onderwijs en kinderfeestjes thuis. Het doel van Exotus Serpenti is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van reptielen, en ze hierbij informatie te bieden over deze schitterende en interessante dieren. Missie:
De missie van Exotus Serpenti is het op een leuke maar educatieve manier overbrengen van informatie over reptielen, om kinderen beter bekend te maken met reptielen in het algemeen.

Per groep nodigen wij 25 kinderen uit zodat ze allemaal genoeg kunnen zien, voelen en vragen.

Kinderen van 6 tot 9 jaar zijn welkom van 14.00 uur tot 15.00 uur Kosten leden € 1,00 per kind en niet leden € 2,00 per kind.

Kinderen van 10 tot 12 jaar zijn welkom van 15.00 uur tot 16.00 uur. Kosten leden € 1,00 per kind en niet leden € 2,00 per kind.

Wij verzorgen een hapje en een drankje.

VOL=VOL dus geef je snel op via info@bijdorp.com of een bericht via fb.