Lidmaatschap Speeltuinvereniging Bijdorp

Het Lidmaatschap

 

Gezinslidmaatschap

Lid worden van speeltuinvereniging Bijdorp ? Dat kan !
Voor slechts € 19,50 per jaar bent u met het hele gezin lid en heeft u met uw kinderen tijdens het speeltuinseizoen (april tot en met oktober) gratis toegang tot de speeltuin en kunt u gratis deelnemen aan onze activiteiten het hele jaar door.
Het enige dat u hoeft te doen is het formulier in te vullen.

U geeft hiermee toestemming om het lidmaatschapsgeld af te schrijven, uw lidmaatschapsnummer kunt u terugvinden op uw bankafschrijving en uw lidmaatschapspasje dat voor u klaarligt in de speeltuin.

Bedrijfslidmaatschap

Scholen, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven maken regelmatig gebruik van de speeltuin, tijdens onze reguliere openingstijden.
Hiervoor bieden wij een bedrijfslidmaatschap aan. Voor slechts € 50,– per jaar is uw organisatie lid van de speeltuin en heeft u tijdens het speeltuinseizoen (april tot en met oktober) gratis toegang tot de speeltuin. Ook kunt u met dit lidmaatschap de speeltuin en/of het speeltuingebouw buiten onze openingstijden huren. De kosten van huur komen bovenop het lidmaatschap. Graag verwijzen wij hiervoor naar de pagina “verhuur” op deze website.
Wilt u een bedrijfslidmaatschap ? Stuur dan even een mailtje naar: info@bijdorp.com.

Opzeggen

 Wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Opzeggen kan tot en met 31 december voorafgaand aan het nieuwe kalenderjaar. Stuurt u dan een e-mail naar info@bijdorp.com. Vermeld in uw mail duidelijk uw naam en lidmaatschapsnummer. Uw lidmaatschapsnummer kunt u terugvinden op uw lidmaatschapspasje of op uw bankafschrijving. Zodra uw opzegging is verwerkt ontvangt u van de ledenadministratie een bevestiging van uw opzegging.

Donateur worden

Wilt u donateur worden? Dan zijn we natuurlijk erg blij met uw steun. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@bijdorp.com. U kunt natuurlijk ook uw donatie zonder voorafgaand bericht overmaken op onze IBAN NL72RABO0100950248 t.n.v. Speeltuinvereniging Bijdorp o.v.v. “donatie”.