16 maart is het weer NLdoetdag! Kom je ook helpen om Speeltuin Bijdorp in Sassenheim weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen?

Na de donkere en koude wintermaanden gaan speeltuin bij dorp in staat zijn zich weer voorbereiden op een mooi en zonnig speeltuin seizoen

Samen met onze vaste vrijwilligers van het klusteam en veel extra hulp via NLDoet! gaan we de toegang van de speeltuin onder handen nemen. Het toegangshek krijgt een mooie nieuw kleurtje. En nog veel meer. Kom je ook helpen?

Het Oranjefonds

We hebben een mooi budget gekregen van het Oranjefonds voor de materialen om de speeltuin weer klaar voor de lente te maken.

Onze toppers van het vaste klusteam van vrijwilligers starten op zaterdag 16 maart om 9:00 uur om de speeltoestellen alvast seizoensklaar te maken.

Om 11:00 uur gaan we starten met de NLDOET!  Klussen met de vrijwilligers die zich hiervoor hebben aangemeld.

Uiteraard staat de koffie klaar en zorgen wij voor een heerlijke lunch. Gezelligheid en een paar uurtjes buiten met elkaar aan de slag staat bij ons voorop! De kinderen zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom!

Parkeren

Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein bij zwembad de Wasbeek. Even het bruggetje over lopen en je bent in de speeltuin.

Aanmelden

Kan via de link van NLDOET! Maar ook door het sturen van een pm. Inschrijven: Klik hier