Speeltuin Bijdorp wil vanaf 14 april 2020 weer met toezicht open zodat we de airtrampoline/trampolines terug kunnen plaatsen, dat heerlijke kopje koffie weer kunnen zetten en weer lekkere ijsjes kunnen verkopen. Zonder toezicht is dit niet mogelijk.

We gaan open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 uur tot 17.00 uur. Op woensdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Alle vakanties zijn we open van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Wij zoeken vrijwilligers/toezichthouders die:

  • Het hek, toiletten en keuken openen. Entree innen en pasjes controleren. Aan het einde van de dag een doekje over de toiletten en de keuken netjes achterlaten. Geen verkoop van koffie, thee, ijs etc.

Of:

  • De gehele service. Het hek, toiletten en keuken willen openen. Entree innen en pasjes controleren. Koffie/thee /limonade maken. Op vaste tijden (of hele middag door) ijsjes en chips verkopen. Aan het einde van de middag een doekje over de toiletten en het netjes achterlaten van de keuken voor de volgende vrijwilliger.

De koffie, thee en limonade zijn gratis voor vrijwilligers. Aanmelden, voor één van de opties, kan via voorzitter@bijdorp.com of een berichtje via 06-33763779. Raymond Reiman, de vrijwilligerscoördinator, neemt dan contact op.

Dank namens het bestuur van SVBijdorp.