Verhuur

BELANGRIJK ! Op dit moment is het niet mogelijk het gebouw te huren voor activiteiten en/of feestjes in verband met de Corona maatregelen. De speeltuin kunt u wel gewoon huren echter gelden ook hier de Corona maatregelen. Wilt u de speeltuin (met of zonder gebouw) huren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje ? Vul dan het formulier in, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht. U kunt ook een mail sturen naar verhuur@bijdorp.com of bellen met 06-22011000 voor meer informatie. Voor toegang tijdens verhuur kunt u bellen met 06-22011000 en een afspraak maken om de sleutels op te halen. Dit mag ook de avond voor verhuur. Na afloop levert u de sleutels weer in of u overhandigt ze aan één van de toezichthouders indien deze aanwezig is.

 

 

Prijzen per 1-10-2020

Formulier verhuur

Met dit formulier kunt u een verzoek indienen om de speeltuin af te huren.

Verhuur

Met het invullen van dit formulier kan nog geen aanspraak worden gemaakt. U zult een e-mail ontvangen van verhuur@bijdorp.com waarin expliciet wordt bevestigd dat de verhuur akkoord is

Vaste huurders

Speeltuinvereniging Bijdorp heeft al jaren een aantal vaste huurders die gebruik maken van ons gebouw. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van cursussen, workshops, lezingen, vergaderingen of andere activiteiten dan kunt u contact met ons opnemen. Meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden, beschikbaarheid en prijzen vertellen wij u graag. Bel met Raymond Reiman op 06-22011000 of mail ons op verhuur@bijdorp.com.