Verhuur

Verhuur Speeltuin Bijdorp

Het is mogelijk voor onze leden om de speeltuin buiten onze reguliere openingstijden te huren voor kinder-, familiefeestjes of andere activiteiten. Bent u (nog) geen lid en wilt u de speeltuin afhuren?
Dan vragen wij u eerst lid te worden van de speeltuin, het lidmaatschap kost € 19,50 per jaar per gezin. Voor het aanmeldingsformulier verwijzen wij u graag naar onze pagina “lidmaatschap” op onze website.
Zodra uw lidmaatschapsbijdrage via automatische incasso door ons is afgeschreven kunt u met uw lidmaatschapsnummer, dat staat vermeld op uw bankafschrijving, het aanvraagformulier voor verhuur invullen.

Tijdens de winter (van november tot en met april) zijn een aantal van onze speeltuintoestellen buiten gebruik (trampolines, kabelbaan, schommels en het springkussen).

Als u alleen de speeltuin huurt, kunt u gebruik maken van de buitentoiletten en gastouderkeuken (met koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, koelkast en vriezer).
Als u het speeltuingebouw huurt, kunt u gebruik maken van de gastouderkeuken, de binnen toiletten en de grote keuken (vaatwasser en grote koelkast).

Prijzen per 1-1-2024

Vaste huurders

Speeltuinvereniging Bijdorp heeft al jaren een aantal vaste huurders die gebruik maken van ons gebouw. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van cursussen, workshops, lezingen, vergaderingen of andere activiteiten dan kunt u contact met ons opnemen. Meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden, beschikbaarheid en prijzen vertellen wij u graag. Stuur ons dan even een mailtje met uw vraag naar: verhuur@bijdorp.com.

Speeltuin regels Bijdorp verhuur Reglement.pdf

Voorwaarden verhuur speeltuin Bijdorp.pdf

U KUNT VOOR HET INVULLEN VAN HET AANVRAAGFORMULIER OP DEZE WEBSITE IN DE AGENDA CHECKEN OF DE DOOR U GEWENSTE DATUM NOG BESCHIKBAAR IS.

DE RESERVERING VAN DE SPEELTUIN IS ALLEEN DEFINITIEF ALS DEZE DOOR ONS AAN U PER MAIL IS BEVESTIGD.

Verhuur
Vink aan
Vink aan