Verhuur

Verhuur Speeltuin Bijdorp

Het is mogelijk voor onze leden om de speeltuin te huren voor kinder-, familiefeestjes of andere activiteiten. Bent u (nog) geen lid en wilt u de speeltuin afhuren ? Dan is het lidmaatschap direct gekoppeld aan uw huuraanvraag. Lidmaatschap kost € 18,50 per jaar per gezin. 

Er zijn twee opties voor de verhuur: 

  • Exclusief het binnengebouw, maar met gebruik van de gastouderkeuken en buitentoiletten.
  • Inclusief het binnengebouw, met gebruik van de grote keuken en de binnentoiletten.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van cursussen, workshops, lezingen, vergaderingen of andere activiteiten dan kunt u contact met ons opnemen. Over de mogelijkheden, voorwaarden, beschikbaarheid en prijzen informeren wij u graag. Bel met Raymond Reiman op 06-22011000 of stuur een e-mail naar verhuur@bijdorp.com.

Tot slot wijzen wij u op onze huisregels die u ook op deze website kunt vinden: de speeltuin -> regels. Deze regels zijn van toepassing zowel tijdens onze reguliere openingstijden als bij verhuur. Bij verhuur is de huurder verantwoordelijk voor de naleving en opvolging hiervan.

Prijzen per 1-1-2021

Download hieronder ons regelement:
Speeltuin regels Bijdorp verhuur.pdf

Formulier verhuur

Met dit formulier kunt u een verzoek indienen om de speeltuin af te huren.

Verhuur

Met het invullen van dit formulier kan nog geen aanspraak worden gemaakt. U zult een e-mail ontvangen van verhuur@bijdorp.com waarin expliciet wordt bevestigd dat de verhuur akkoord is

Vaste huurders

Speeltuinvereniging Bijdorp heeft al jaren een aantal vaste huurders die gebruik maken van ons gebouw. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van cursussen, workshops, lezingen, vergaderingen of andere activiteiten dan kunt u contact met ons opnemen. Meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden, beschikbaarheid en prijzen vertellen wij u graag. Bel met Raymond Reiman op 06-22011000 of mail ons op verhuur@bijdorp.com.